VÆR MED

 

 

 

 

 

VI SØGER LIGE NU FRIVILLIGE TIL SEKRETARIATET MF.

Vi søger en “blæksprutte” til Sekretariatet, som varetager en bred vifte af opgaver. Vi søger en frivillige, der sammen med de øvrige i Sekretariatet har lyst til at være Kulturhavnen ansigt ud ad til. Det vil blandt andet sige besvare emails, der sendes til info@kulturhavngilleleje.dk samt varetage koordinering i forbindelse med udlejning af lokaler. Hvis du er interesseret så skriv til info@kulturhavngilleleje.dk.

Vi søger endvidere lige nu personer til følgende grupper:

Kunderejse, Markedsføring & PR
Mere info kan fås ved at kontakt pr@kulturhavngilleleje.dk.

Børnegruppen
Vil du vide mere så kontakt: Pernille Andreasen pland@gribskov.dk.
Tænk vildt
Vil du høre mere, så skriv til info@kulturhavngilleleje.dk
Unge
Vi kunne rigtig godt tænke os nogle flere unge, som vil være frivillige i Kulturhavnen. Så er du ung og har mod på at planlægge en koncert eller et foredrag i Kulturhavnen. I er selv med til at vælge kunstner eller foredragsholder, selvfølgelig indenfor en fornuftig økonomisk ramme. Vi hjælper og vejleder, så Ungegruppen kommer godt fra start. Synes du, at det lyder spændende så kontakt info@kulturhavngilleleje.dk.

MERE OM DET AT VÆRE FRIVILLIG

Rygraden i Kulturhavnen er de ca. 170 frivillige, som sammen med brugerne skaber de kulturelle aktiviteter og den god stemning i Kulturhavnen.  De frivillige er organiseret i den selvejende institution Fonden Kulturhavn Gilleleje, hvis formål er at fremme og udvikle kulturelle aktiviteter i Gilleleje med udgangspunkt i Kulturhavn Gilleleje. Det drejer sig blandt andet om biografens forestillinger, musik- og teaterforestillinger, debat- og kunstarrangementer samt aktiviteter for børn og unge, men det kan også være noget helt andet. Et evt overskud fra afholdte kulturaktiviteter går til at finansiere nye kulturaktiviteter i Kulturhavn Gilleleje.

Det er de over 170 frivillige ildsjæle der sammen med brugerne skaber livet i huset.

Alle frivillige er organiseret i Fonden Kulturhavn Gilleleje, som du kan læse mere om her.
Nogle er frivillige fordi de synes det er spændende at planlægge koncerter eller foredrag. Andre er frivillige fordi de gerne vil have et par hyggelige timer og samtidig lære nogle nye mennesker at kende.
Vi vil også godt kvittere for indsatsen, så alle frivillige får biografbilletter, gratis adgang til nogle koncerter og foredrag. Derudover så kan alle frivillige mødes til fredagsbar, filmaften m.m.

De frivillige er organiseret i følgende grupper:

Gilleleje Bio er opdelt i 4 grupper: Billetsalg, Booking, Operatører og Opera.

 

Billetsalget

De frivillige i Billetsalget tager sig selvsagt af salg af bio-billetter, slik og sodavand, men Billetsalget fungerer også som info-skranke, da mange gæster henvender sig for at få svar på diverse spørgsmål om huset og Gilleleje. På hver vagt får billetsælgerne og operatørerne et gratis måltid mad, som de spiser sammen.

 

Booking

Bookinggruppen diskuterer og udvælger de film, som skal vises i Gilleleje Bio.

 

Opera

Operagruppen udvælger og arrangerer de skønne transmissioner og streamings fra operascener og koncertsale verden over.

 

Børn

Hvis du synes, det kunne være sjovt at arrangere “Male på sten” eller børneteater på broen eller noget helt tredje, så er du måske vores nye “kollega” i Børnegruppen.  Medlemmer af Børnegruppen er både frivillige fra Fonden Kulturhavn Gilleleje og ansatte i Gilleleje bibliotek. Vil du vide mere så kontakt: Pernille Andreasen pland@gribskov.dk.

 

Cafégruppen

Først og fremmest stiller de op med Rullebaren til både indendørs og udendørs arrangementer, men er også involveret i kageudlevering og kaffeskænkning med meget mere ved diverse arrangementer.

Kontakt: mail spis@kulturhavngilleleje.dk

Deko

Dekogruppen er en lille kreativ gruppe, som står for dekoration af Kulturhuset.  Vores mål er, at du bliver budt velkommen til et kreativt hus og derfor viser vores dekoration noget om den by vi lever i, suppleret med højtider som jul, nytår, fastelavn og påske. Udstillingen ændres 4-6 om året.
Materialerne som vi bruger, findes i naturen omkring os, noget lånes af venlige borgere og vi supplerer med lidt indkøb, som ofte er genbrug.
Til jul giver vi den lidt ekstra gas og dekogruppen fremstiller masser af julepynt.
Vi lægger vægt på at vores team har et godt arbejdsmiljø, hvor alle bidrager med den kreativitet og evner som den enkelte har. Årligt afholdes et par hyggelige sociale arrangementer samt workshops.
Har du lyst til at være en del af vores team, kontakt tovholder Annette Gallaus på mail deko@kulturhavngilleleje.dk

KH LIve

KH Live inviterer og engagerer en bred vifte af foredragsholdere og debattører, der kan føde såvel diskussionerne, tankevirksomheden og lattermusklerne. Ydermere er KH Live også udgangspuntet for mange andre spændende tiltag som stikker udenfor de øvrige grupper.

Kontakt: khlive@kulturhavngilleleje.dk

 

Lyd & Lys

Hér handler det om lyd og lys samt UV-udstyr til alle arrangementer.

Kontakt: teknik@kulturhavngilleleje.dk

 

Musik

Det er musikgruppens erklærede mål at præsentere et stort, varieret og alsidigt program af musik – lige fra klassisk og jazz til folk, funk og rock. Åben for tilgang af unge og yngre.

Kontakt: musik@kulturhavngilleleje.dk

 

Kunderejse, Markedsføring & PR

Har du lyst til at arbejde med markedsføring af kulturhuset, udarbejde PR for vores arrangementer eller nørde i kunderejsen, så er du måske det nye medlem i gruppen. Mere info kan fås ved at kontakt pr@kulturhavngilleleje.dk

Praktisk

Dette er en gruppe, hvor medlemmerne har hænderne skruet rigtigt på. De bygger scene samt sørger for borde og stole m.m. er på plads til de forskellige arrangementerne.

Kontakt: praktisk@kulturhavngilleleje.dk

Sekretariatet

Sekretariatet har mange forskellige opgaver. De besvare email til info@kulturhavngilleleje.dk, skriver referater, besvarer henvendelser om leje af huset, arrangerer rundvisninger, registrerer frivillige og meget mere

Kontakt: info@kulturhavngilleleje.dk

Trivsel

Trivselsgruppen er et mix af en personaleafdeling og et arbejdsmiljøudvalg, som har til formål at sikre de frivilliges trivsel.

Kontakt: trivsel@kulturhavngilleleje.dk

Tænk vildt

Har du en god ide til en aktivitet eller vil du gerne være “fødselshjælper” på nye typer aktiviteter. Hvis du også synes, det kunne være spændende at etablere et samarbejde med eksterne aktører, så er du måske vores nye medlem i Tænk vildt. Vil du høre mere, så skriv til info@kulturhavngilleleje.dk 

Udstilling

Udstillingsgruppen har påtaget sig at løse den opgave, det er at holde kulturhuset konstant udsmykket med vedkommende kunst samt arrangere de meget varieret udstillinger i Gallerigangen.

Kontakt: udstilling@kulturhavngilleleje.dk

Webgruppe

Webgruppen er superbrugere på billetsystemet og vores hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig. Vil du vide mere eller har du en god ide til en aktivitet, så skriv til info@kulturhavngilleleje.dk.

 

FRIVILLIGAFTALE

Alle frivillige i Kulturhavn Gilleleje – uanset om det er for et enkelt event eller for løbende frivilligt arbejde, skal underskrive en frivilligaftale af hensyn til GDPR og forsikring.

Vi kunne rigtig godt tænke os nogle flere unge, som vil være frivillige i Kulturhavnen. Så er du ung og har mod på at planlægge en koncert eller et foredrag i Kulturhavnen. I er selv med til at vælge kunstner eller foredragsholder, selvfølgelig indenfor en fornuftig økonomisk ramme. Vi hjælper og vejleder, så Ungegruppen kommer godt fra start. Synes du, at det lyder spændende så kontakt info@kulturhavngilleleje.dk.

Du kan se hvad du skal oplyse hér : PDF

Aftalen skal underskrives af såvel dig selv som af den Tovholder, eller lederen, som du har lavet aftale med.

Join us!